Content marketing workshop

kom til 
Content club

Tænker du nogle gange: NU skal jeg altså snart have lavet noget godt indhold til min markedsføring? Så er Content Club skabt til dig.

content club

Torsdag d. 28. marts – kl. 8.00 – 12.00

Café Jumbo, Mindet 4, Aarhus C

Max. 8 deltagere

Intropris: 500 DKK ekskl. moms

(Kun 1 plads tilbage) 

NY: Onsdag d. 24. april – kl. 8.00 – 12.00

Café Jumbo, Mindet 4, Aarhus C

Max. 8 deltagere

Intropris: 500 DKK ekskl. moms

Okay, kender du det her?

–> Du har konstant dårlig samvittighed over, at du ikke får postet nok

–> Du poster nogle gange indhold, du ikke er helt tilfreds med

–> Du ville ønske, du havde en klar plan for dit indhold til din markedsføring

–> Du har masser idéer til indhold og nyhedsbreve, men får dem ikke ført ud i livet

–> Du ville ønske, du havde flere timer i døgnet til at bygge dit brand.

… Det sidste får du selvfølgelig ikke på workshoppen – MEN du får følelsen af at have flere timer i døgnet, fordi du får fjernet den der nagende fornemmelse, der fortæller dig, at du burde gøre mere. 

Den dårlige fornemmelse bliver skiftet ud med godt indhold.

Så kom og få sparring på strategien til dit content OG skab en masse nyt – lige til at poste og imponere dine følgere.

Der er max 8 deltagere rundt om bordet, så du får alt den 1:1 sparring, du har brug for i løbet af dagen. Der er lækker, Instagram-venlig morgenmad inkluderet i prisen 😉

Hvad kan du arbejde med og få hjælp til?

k

Nyhedsbreve

Mangler du “nyheder” til dit nyhedsbrev? Ingen problem. Du kan gå hjem med idéer til dine næste 50 nyhedsbreve. Seriøst. Du kan også få hjælp til at komme i gang med at automatisere dine nyhedsbreve eller forbedre dine nuværende autorespondere.

Dit personlige brand

Hvordan får du flere følgere? Og hvordan viser du dig selv og dine budskaber på den bedst mulige måde? Det får du svar på – både strategisk og helt lavpraktisk, så du med det samme kan tage din nye viden i brug.

Indhold til din hjemmeside

Hvilke sider er vigtige på din hjemmeside? Og hvad skal der stå på dem? Det får du masser af hjælp til sammen med de bedste skriveråd, der giver dine læsere lyst til at købe dine ydelser eller produkter.

Content-strategi

Hvordan får du de første 1.000 læsere på dit nyhedsbrev? Hvordan får du dine første 5.000 på Instagram? Få 1:1 sparring på, hvad du kan gøre for at nå de mål, du har sat dig om nye læsere og følgere. Der findes en opskrift – og den bliver din.

Hashtag-strategi

Hvilke hashtags skal du bruge for at få flere nye følgere? Hvor mange skal du bruge? Og kan man bruge for mange? Få hjælp til at lave din unikke hashtag-strategi, der søger for at så mange som muligt ser, når du lægger nyt indhold op.

Foto til Instagram m.m.

Lær hvordan du finder din helt egen stil på Instagram – og holder fast i den. Få taget billeder til den næste måned og skab sammenhæng i dem, så det skaber genkendelighed. Du får også de bedste redskaber til planlægning af dine posts. 

Mød dine to sparringspartnere

Astrid Thorsen

Selvlært Instagram-ekspert og indehaver af webshoppen itzcali.dk. Som webshop-ejer udvikler Astrid hele tiden nyt indhold til Facebook og Instagram, hvor hun har næsten 5.000 følgere.

Derudover hjælper hun virksomheder med at optimere deres content-strategi og tiltrække endnu flere øjne til deres indhold. 

Lotte Stjerne

Som tekstforfatter og kommunikationsrådgiver hjælper Lotte virksomheder med at sælge mere online. Det foregår ofte gennem nyhedsbreve, der bliver sat på autopilot.

Lotte har været selvstændig i snart 5 år og har arbejdet sammen med kunder i mange forskellige brancher. Derudover er hun fast underviser i online markedsføring hos Kursusfabrikken.

Når du går hjem…

 √ Har du en gennemarbejdet content-strategi

Kender du de bedste programmer til at skabe og planlægge indhold

Har du udvidet dit netværk med andre seje selvstændige / content-skabere

√ Ved du, hvordan din næste e-mailkampagne skal skrues sammen

√ Har du indhold klar til den næste måned

√ Har du udryddet din dårlige samvittighed og udskiftet den med brugbart content

(eller noget helt syvende, du går og drømmer om at få gjort)

 

 

Kom i gang med det samme

 

Vi mødes i Instagram-venlige rammer på café Jumbo 🙂 Det betyder, at du kan få taget nogle lækre billeder i løbet af dagen. Når du møder op, byder vi på morgenmad fra caféen – og så går vi ellers i gang. Du kan stille alle de spørgsmål du vil, du får 1:1 feedback og så agerer vi selvfølgelig også hellere end gerne fotografer.

Som du kan se herunder, er rammerne i orden til at få skabt en masse godt indhold med det samme.

Det er nemt at komme til Café Jumbo

Content club er for dig

Både hvis du er selvstændig eller drømmer om at blive det inden længe – og for dig, der er ansat og trænger til at komme til ud og finde ny inspiration og faglig sparring. 

Du bestemmer selv, hvad du vil arbejde med i løbet af dagen, men én ting er sikker: Du kommer i den grad til at få udskiftet din dårlige content-samvittighed med gode idéer til indhold og færdigt indhold, du kan poste, men vi sidder og arbejder.

Er du i tvivl om, hvad du skal poste på Instagram? Hvordan du får flere følgere? Hvad du skal skrive i dine nyhedsbreve? Hvordan du bruger hashtags bedst muligt? Hvordan du får mere ud af dine stories?

FAQ

Hvorfor koster det kun 500 DKK ekskl. moms?

Vi har lavet en meget skarp intropris, fordi det er første gang, vi holder Content Club.

Vi hører derude, at der er et stort behov for lige netop sådan en workshop. Derfor har vi nu sat en op og glæder os til at lege med formatet. Vi ved ikke, hvad prisen bliver i fremtiden, så hvis du synes, det lyder spændende for dig og din forretning, kan det betale sig at slå til nu.

Hvad er inkluderet i prisen?

Med i prisen får du morgenmad og en kop kaffe.

Du får gode rammer at arbejde i og under hele workshoppen har du adgang til 1:1 sparring med både Astrid og Lotte. Der er ikke holdundervisning – det hele bliver skræddersyet præcis til dig og din forretning.

Du er mere end velkomme til at blive efter workshoppen og spise frokost – det er dog ikke inkluderet i prisen.

Jeg er ikke selvstændig, kan jeg deltage?

Ja, det kan du.

Så længe du gerne vil udvikle indhold. Det kan enten være til den virksomhed, du er ansat i eller til dit personlige brand. Det kan også være, at du går og drømmer om at starte noget selv og godt kunne tænke dig at komme i gang med at lave indhold, du kan bruge senere. 

Hvorfor holder I det på café Jumbo?

Café Jumbo er nok den mest Instagrammede café i Aarhus pt. Det er den, fordi de har lækre rammer, god mad, skøn kaffe, sød betjening og en god beliggenhed.

Det er også grundene til, at vi har valgt at arbejde sammen med caféen til Content Club.

 

Ses vi?

Content Club slår dørene op om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)