Titusinde kroner?

Ja, den er god nok – eller det er i hvert fald noget i den retning.

 

Det er ikke fordi, at jeg pludselig er gået hen og blevet meget fin på den.

 

… Det er heller ikke fordi jeg ikke vil mødes.

 

Grunden er mere nede på jorden, faktisk. Eller på den anden side af jorden, om man vil.
Måske læste du med for nogle uger siden, hvor jeg fortalte om tilstanden af min nye lejlighed i det Aarhusianske (og hvad den havde gjort ved min e-mailmarkedsføring). Den var jo mildest talt ikke god, tilstanden altså, så efter en del overvejelser valgte jeg at pakke mine nyligt udpakkede flyttekasser, hanke op i dem igen og stille alle mine ting til opbevaring. I stedet har jeg valgt at 2017 skal være året, hvor jeg ser mig lidt ekstra omkring, inden jeg igen prøver lykken i en ny lejlighed i Aarhus til december.

 

Så derfor: Hvis du vil mødes med mig i løbet af de næste par måneder, kræver det, at du kommer et smut til Indonesien.

 

Men er det slet ikke ferie?

 

Næh, det er det ikke.

 

Selvfølgelig ser jeg frem til at nyde varmen og til at få støvet mit dykkercertifikat af. Men jeg glæder mig lige så meget til at opleve de  nye arbejdsfællesskaber, der venter. Der kommer flere og flere af de såkaldte ‘coworking spaces’ derude, hvor folk fra hele verden mødes og inspirerer hinanden, mens de arbejder på hvert sit projekt. Det kan kun blive godt!

 

Min tid kommer altså fortsat til at gå med at skrive nyhedsbreve for mine kunder, som ikke kommer til at mærke min nye lokation. Den eneste forskel vil være, at jeg vil foretrække at snakke med dig først på dagen i stedet for kl. 17, da Indonesien er syv timer foran dansk tid. Derudover er alt andet som det plejer.

 

Her på kanalen kommer der heller ikke til at være færre tips og inspiration. Sikkert tvært imod med alle de spændende folk med nye perspektiver, jeg møder.

 

Du skal være så velkommen.

Kh.
Lotte