Ville du ønske, at dine tekster solgte mere og skrev sig selv?

 

Så er du ikke alene. Det ved jeg, fordi jeg på 3. år hjælper små og mellemstore virksomheder med at skrive nyhedsbreve og andet content, som øger deres synlighed og salg.

Pænt godaw – og velkommen til mit lille hjørne af internettet. Jeg hedder Lotte Stjerne og her på siden kan du suge til dig af kommunikationsfaglig viden og stille skarpt på, hvordan du sælger mere online.

Tekstforfatning handler ikke om at ‘skrive godt’ eller om at være kreativ. Næh, det handler om noget så jordnært som at kende sine målgrupper, løse deres udfordringer og hjælpe dem til at blive bedre udgaver af sig selv.

Det er ikke nemt, I know. Uden de rette redskaber kan det føles som raketvidenskab at skrive de første ord på en tom side. Men bare rolig, hjælpen er nær. Hvis du er klar til at trække i arbejdstøjet og skrive dine tekster selv, finder du guides, modeller og tips her på siden. Hvis du hellere vil have, at jeg fikser det hele for dig, er jeg aldrig længere end en e-mail væk.

 

 

Kunderne siger:

Lotte Stjerne

Tekstforfatter med speciale i e-mailmarkedsføring

lotte@sigdetmedord.dk

Telefon: +45 25384484

Vi har arbejdet sammen med Lotte siden 2015 og hun har skrevet mange rigtig gode portræt-artikler. Vi har også benyttet Lotte til at planlægge og eksekvere en mailkampagne, der skaffede leads til vores salgsafdeling. Hun har fra første dag løftet opgaven struktureret og professionelt og hun er bestemt et godt valg – vi har været, og er, mere end tilfredse!

Henrik Bautz

Online Marketing Manager, Dana a-kasse

Lotte har hjulpet mig med at blive skarpere i min kommunikation, når man skriver sig op til mit nyhedsbrev og så fik hun mig til at formidle en mail-serie, som folk får.

Det stærkeste i vores samarbejde har været den strategiske sparring og det modspil, jeg har fået. Lotte fik mig til at se nogle vigtige, uudnyttede potentialer i min virksomhed og hjalp mig med at udnytte dem bedst muligt i form af et stabilt fundament for min e-mailmarkedsføring.

Når folk skriver sig op til mit nyhedsbrev er jeg nu tryg, for det fungerer optimalt og er som en stærk maskine, der starter. Det bedste er, at jeg ikke skal bruge mere energi på det nu, og at jeg sælger mere, end jeg gjorde før.

Carina Holm

Ejer, A Better You

Få ro i maven  med en digital strategi og tekster der sælger.

 

 

Her er nogle af de virksomheder, jeg har hjulpet:

VM i sejlsport Aarhus 2018

EDC Erhverv

Justitsministeriet

Dana A-kasse

Steen Hildebrandt

Hjejleselskabet A/S

Rindbo&Co

Fysioterapi Nordvest

Barko

Marketing Retreat

Grunden til at jeg står op om morgenen

Jeg sælger ikke tekster; jeg sælger frihed og overskud.

Jeg ved, hvordan kundeopgaver kan skubbe egne markedsføringstiltag ned på to do-listen… Og jeg ved også, at netop de tiltag er med til at sikre en stabil indkomst og et flow af nye kunder. Uden dem, ingen forretning – og dermed ingen frihed til at planlægge din dag, som du vil. Derfor er det blevet min mission at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge salg og synlighed online.

Her er nogle ting, de færreste ved om mig:

  • Jeg er stort set altid den første på kontoret. Jeg møder kl. 7, fordi jeg elsker stilheden.
  • Da jeg var yngre drømte jeg om at blive TV-producer
  • Det ord, jeg sletter oftets i min egen korrektur er ‘nemlig’
  • Jeg er ICC-certificeret skabs-coach (og jeg elsker at stille spørgsmål, men det ved de fleste)
  • Jeg hører altid den samme playliste med instrumentalmusik, når jeg arbejder
  • Mit yndlingsord er faster – i hvert fald når det kommer ud af munden på min 2-årige nevø

 

Fra skolebænken til den virkelige verden

Jeg har en Master i Corporate Communication fra Handelshøjskolen i Aarhus. Den fik jeg i 2012, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at nyhedsbreve dengang var noget, der oftere lå på stuebordet end i indbakken.

Jeg fik værdifuld viden om strategisk kommunikation, men det meste af min viden om online markedsføring stammer fra efteruddannelse. Senest er jeg certificeret i at tidoble værdien af e-mailmarkedsføring hos Copy Hackers.

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, synes jeg, i alt beskedenhed, at du skal gøre det.

Du vil modtage brugbare tips og modeller til din  online markedsføring – og så er du selvfølgelig altid velkommen til at besvare mine mails og stille spørgsmål.

Lotte Stjerne     Mail: lotte@sigdetmedord.dk     Mobil: +45 25384484     CVR-nr: 35987282

Tjeklisten til din e-mailmarkedsføring

Tjek de her 24 ting, inden du sender dit næste nyhedsbrev

Undgå de mest almindelige fejl i din e-mailmarkedsføring. Guiden er overskuelig og giver ro i maven, inden du trykker 'send'.

Succes! Jeg kan sende din listen, så snart du har bekræftet mailen, der lander i din indbakke lige om lidt.