Tekstforfatning

Få tekster der er baseret på skriveteknikker, der virker og som har fokus på konverteringsoptimering. Jeg tilbyder at skrive:

√  Hjemmesidetekster

√ Blogindlæg

√ Pressemeddelelser

√ Autorespondere (f.eks. en velkomstserie)

√ Mailkampagner

 

Tekster på abonnement

6 timer om måneden er jeg din.

Det er tid nok til at skrive et langt, gennemarbejdet og søgemaskineoptimeret blogindlæg, der trækker trafik til jeres hjemmeside hver dag fremover.

…Eller til at strukturere en mailkampagne sammen med dig og skrive noget af den. Eller at lave jeres ugentlige nyhedsbreve. Eller noget helt femte.

Du får alle fordelene af at have en, der kender jeres virksomhed – helt uden at skulle tænke på kontorplads, sygedage eller teknisk udstyr. 

Samarbejdet tager udgangspunkt i dig. Derfor er jeg meget fleksibel i forhold til, hvad tiden kan bruges til – og det kan sagtes skifte fra måned til måned.

Samarbejdet varer i første omgang 6 måneder. 

Prisen er 3.600 DKK ekskl. moms pr. måned.

Stil et spørgsmål

4 + 13 =

 

Vil I have flere timer?

Hvis I har brug for flere end 6 timer om måneden, kan vi også finde ud af det. Send mig en mail på lotte@sigdetmedord.dk, så finder vi ud af det.

 

Hvad kan du skrive?

Jeg skriver hjemmesidetekster, søgemaskineoptimerede blogindlæg, nyhedsbreve, mailkampagner, autorespondere og pressemeddelelser.

Jeg tilbyder ikke at varetage sociale medier.

Hvem skriver du for?

Jeg skriver mest for virksomheder, der sælger ydelser og oplevelser. Det er nemlig der, jeg er allerbedst. Her er et udpluk af mine tidligere kunder: 

VM i sejlsport Aarhus 2018

EDC Erhverv

Justitsministeriet

Dana A-kasse

Steen Hildebrandt

Hjejleselskabet A/S

Rindbo&Co

Fysioterapi Nordvest

Barko

Marketing Retreat

Hvordan får jeg teksterne?

Som udgangspunkt modtager du alle tekster som tekstfiler (Word eller lignende). Herefter opsætter du dem selv i jeres systemer.

Kan du søgemaskineoptimering?

Ja, det kan du tro. Uden SEO er der ingen grund til at lave indhold til sin hjemmeside. Det er vigtigt at finde de ord, som jeres potentielle kunder bruger, når de leder efter nogen som jer. Det er også vigtigt, at indarbejde dem i teksten på den rigtige måde i overskrifter, URL’er m.m. 

Skal vi arbejde sammen?

Kontaktoplysninger

Sig det med ord

Frederiks Plads 16

8000 Aarhus C

Mail: lotte@sigdetmedord.dk

CVR: 35987282

 

Lad mig skrive for dig

Det er på tide, at du får det faste flow af godt indhold. Send mig en mail og beskriv din udfordring ganske kort. Så vender jeg fluks tilbage.