Strategi og Salgstragt

Strategi-session og roadmap

Farvel til tilfældigheder. Hej til en salgstragt der virker. Det lyder simpelt, og det er det egentlig også – men det kræver grundighed og overblik – noget der kan være svært at finde tid til i hverdagen.

Det gør vi noget ved nu: Jeg stiller dig en helt masse spørgsmål om dine målgrupper, måleinstrumenter, teknik, visioner, drømme og mål. Det gør jeg, så jeg kan levere en skræddersyet plan til dig for, hvad der skal til for at optimere din salgstragt og få flere kunder i butikken. Efterfølgende kan jeg hjælpe dig med at føre planen ud i livet – eller du kan vælge selv at gøre det.

* Anbefalet til alle nye kunder

Din investering: 2.495 DKK, ekskl. moms

Automatiske e-mailflows

Autoresponder

Nyhedsbreve der sender sig selv? Nej, det er heldigvis ikke for godt til at være sandt. Når nye læsere skriver sig op til dit nyhedsbrev, skal de tages lige så godt imod, som når de træder ind på et 5-stjernet hotel. De mails, du lægger i dit automatiske flow, skal minde læseren om, at hun tog det rette valg, da hun tilmeldte sig.

Og ikke nok med det. Mailserien skal fremhæve din personlighed, skabe massiv værdi for læseren OG selvfølgelig bygge en god og loyal relation mellem jer. Du fortæller om din yndlingskundes drømme og frygt. Jeg skriver din mailserie.

Priser fra 5.995

Konverterende kampagner

E-mailkampagner

Èt nyhedsbrev kan sjældent stå alene – særligt når du vil sælge dine ydelser. Derfor har du brug for kampagner. Med mig ved din side får du en skræddersyet række mails, der giver værdi til dine læsere og hjælper dem med at indse, at du er den helt rette til at hjælpe dem i mål. Din kampagne kommer til at indeholde vedkommende storytelling, de rette salgstriggere og uimodståelige call to action.

En kampagne kan bestå af alt fra fire til 15 mails – afhængigt af prisen på og kompleksiteten af dine ydelser.

Priser fra 4.449

Du er eksperten

Blogindlæg og andet content

Du ved mere om dit felt, end de fleste andre. Det er på tide at fortælle verden (mere) om det – på din målgruppes præmisser, selvfølgelig. Med et stabilt flow af indhold sikrer du, at du ligger lunt i søgemaskinerne, når dine potentielle kunder har brug for din hjælp. Det betaler sig i den grad i det lange løb.

Indhold fra min hånd er baseret på research, data og personlig storytelling. Det vil fortsat være din tone, der er gennemgående i alt indhold, så ingen opdager, at jeg har overtaget tasterne for dig.

Priser fra 1.995 pr. måned

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Alt det andet

Der er ingen grund til at få svedige håndflader, for  måske kan vi finde ud af noget sammen alligevel.

Mangler du tekster til en annonce, en landing-side eller lignende, så brug kontaktformularen herunder og skriv, hvad du drømmer om.

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Prøv lykken

4 + 15 =

Lotte Stjerne     Mail: lotte@sigdetmedord.dk     Mobil: +45 25384484     CVR-nr: 35987282

Tjeklisten til din e-mailmarkedsføring

Tjek de her 24 ting, inden du sender dit næste nyhedsbrev

Undgå de mest almindelige fejl i din e-mailmarkedsføring. Guiden er overskuelig og giver ro i maven, inden du trykker 'send'.

Succes! Jeg kan sende din listen, så snart du har bekræftet mailen, der lander i din indbakke lige om lidt.